Søren Hillers den 31-08-2015
    Kære Alle

Hermed referat fra seneste møde i skolebestyrelsen.

Søren Hillers den 31-08-2015
    Kære Alle

Hermed vedhæftet forældrebrev. Læs om gode faglige resultater, skolestart etc.

Søren Hillers den 26-08-2015
    Borgmesterbrev om borgerbudget.
    Se vedhæftede.
    Søren Hillers den 21-08-2015
    Hermed info om sundhedsplerskens træffetider afd. PT
    Søren Hillers den 21-08-2015
    Hermed info om sundhedspejerskens træffetider afd. AV.
    Søren Hillers den 20-08-2015
    Ungdomsklub i MDVuns-huset

Et rigtig godt tilbud til alle elever (primært 4.-9.klasse). Bor du i Nr.Broby, Brobyværk, Allested-Vejle eller i V.Hæsing (+alt det, der er indimellem), så er der mulighed for hver onsdag kl.16.00-18.00 at komme i ungdomsklub/café i MDVuns-huset i V.Hæsinge. Der er frivillige i caféen, der aftaler med børnene mht. aktiviteter, madlavning, bål etc.
    Du kan tage bussen til V.Hæsinge og få evt. mor eller far til at hente dig, når du skal hjem. I kan evt. også aftale fælles kørsel elelr tage bussen hjem igen.
    Kig forbi. Det er super hyggeligt. Jeg var forbi til en kop kaffe i går. Det kan anbefales. Har I brug for yderligere oplysninger, så kontakt frivillig, Rikke Lindvig Henriksen på rikke@lindvig-henriksen.dk
    Søren Hillers den 18-08-2015
    Lærer med hjerne og hjerte søges til udskolingen. Se vedhæftede.

Mvh. Søren Hillers
    Søren Hillers den 18-08-2015
    Børne/Unge klub, V. Hæsinge

Der kommer allerede rigtig mange børn i den nye børne/ungeklub der er åbnet i det nybyggede MDVunshus i Vester Hæsinge. Hver onsdag i august er der åbent fra 16.00-18.00 og i september vil der være åbent mandag og onsdag fra 18-19. Klubben åbner derfor op for flere engagerede frivillige, der vil bruge en dag om ugen eller hver 14. dag på at bage, spille spil, lave idrætsaktiviteter eller bare hygge med børnene.
    Vi kan lave åbningsdage hver dag hele ugen hvis der er nok forældre og lokale der støtter op om aktiviteten.
    Der er planlægnings og informationsmøde 19. august kl 18.00 i MDvuns huset Birkevej 34 ,og alle aldre er velkomne til at komme forbi og høre mere, komme med forslag til aktiviteter og evt. skrive sig på den nye vagtplan.

NB -  alle frivillige skal underskrive Børneattest.

Mere info kan fås ved at skrive til a-hus.vesterhaesinge@urkmail.dk

Søren Hillers den 24-06-2015
    I Faaborg-Midtfyn Kommune er vi stolte over, at vi kan tilbyde ordblinde elever et særligt tilrettelagt læsetilbud. På Brobyskolerne har vi allerede haft 2 elever tilknyttet og med stor succes. Næste skoleår har vi 3 elever, der er så heldige at få plads i læsetilbuddet. Der er høj kvalitet i folkeskolen. Se link.
    #brobyskolerneerlæring
    Helle Greve den 23-06-2015
    Nyt fra Børnehaven Broholm.