Søren Hillers den 15-05-2018
    Kære Alle

Nu er den nye skolebestyrelse valgt. Den har følgende medlemmer.
    Forældrerepræsentanter:
    Sanne Henriksen, Susse Thorseng Lærche, Signe Nyborg Madsen, Søren Birch, Sarah Smed, Anja Thorup Vinther, Ove Konradsen
    Suppleanter:
    Anne Søndersø Jørgensen, Claus Rasmussen

Medarbejderrepræsentanter:
    Anja Heelsberg, Pia Modberg
    Suppleanter:
    Hans Chr. Balle, Poul Arne Nielsen

Herudover sidder skolens ledelsesteam med i skolebestyrelsen:
    Helle Greve, Tine Schytt, Tine Sjørup, Brian Bisgaard, Søren Hillers.

I juni måned konstituerer den nye skolebestyrelse sig med formand og næstformand. Skolebestyrelsen tiltræder pr. 1. august 2018.

Mvh. Søren Hillers
    Søren Hillers den 24-04-2018

Nu genåbner Vester Hæsinge Fællesværk!

Det sker torsdag den 3. maj kl. 15.15-19.15 i X-huset i Vester Hæsinge. Vi håber at se så mange glade børn og unge som muligt. Hvis vejret er godt, spiller vi rundbold, laver bål, og tænder op under grillen. Der vil også være popcornmaskine og en pandekage bod, hvor man kan få gratis pandekager og selv prøver kræfter med at lave dem. Er vejret mindre godt på åbningsdagen holder vi turnering i bordfodbold, ping-pong, pool og andre spil, hvor der vil være en præmie til vinderen af turneringen.

Fællesværket vil have første almindelig åbningsdag torsdag den 24. maj kl. 15-19.15. Herefter vil der være åbent hver torsdag, hvor der vil være madklub og gaming-aktiviteter.

Den 3. og 24. maj, vil de frivillige fra Fællesværket hente børnene på skolen og køre med dem i skolebussen hen til Fællesværket – så er vi sikre på, at alle som har lyst til at være med, finder derhen.

Fællesværket er et samarbejde mellem Ungdommens Røde Kors og X-huset, og vi glæder os til at lave sjove aktiviteter sammen med børnene.

Med venlig hilsen:

Andreas, Mike, Phillip og Rasmus (frivillige i Fællesværket)
    Charlotte og Mette (Ungdommens Røde Kors)

Søren Hillers den 23-03-2018
    Kære Forældre

Så er der forældrebrev. Se vedhæftede.

Søren Hillers
  • Søren Hillers den 15-03-2018
    Kære Forældre

Den internationale dimension - Er dit barn tosset med sprog? Så er det nu, I skal melde jer til sprog camp i sommerferien.
    Se vedhæftede. Tlf.nr er desværre forkert i det vedhæftede. Det korrekte nummer er:

Mvh. Søren

Søren Hillers den 14-03-2018
    Kære Forældre

Hermed skolebestyrelsens årsberetning. Den blev fremlagt på et meget berigende dialogmøde tirsdag aften. Tak til alle jer, der mødte op.

#Brobyskolerneerlæring