Søren Hillers den 08-01-2019
    Kære forældre,

Fællesværket i X-huset har brug for jeres hjælp til at holde åben.
    Fællesværket i X-huset er en klub for alle børn og unge i Vester Hæsinge og omegn, som går i 4., 5. og 6. klasse. Fællesværket er gratis at deltage i og har holdt åbent hver torsdag fra 15-19. I Fællesværket ser vi film, spiller spil, laver kreative ting eller bare hænger ud. Vi har adgang til udendørsarealerne og sportshallen, hvor vi tit spiller rundbold og tosser rundt. Vi håber desuden på at kunne starte madklub op igen snarest. Men det hele kræver flere hænder. Lige nu er der for få hænder til at Fællesværket kan holde åbent, og det går desværre ud over børnene, som ikke kan komme i klub. Vi søger derfor jeres hjælp!

Har du som forældre i ny og næ et par timer en torsdag eftermiddag, som du kunne tænke dig at tilbringe sammen med en flok sjove børn? Eller kender du nogen som har? Er der måske en teenager derhjemme? De eneste krav er, at du har lyst og er over 15 år. Du vil komme til at gøre en kæmpe forskel for børnene og for lokalområdet, som forhåbentlig får en vedvarende klub, og så alle børn og unge kan være en del af et fællesskab efter skole – uanset klassetrin.

Vil du hjælpe, så tag kontakt til Charlotte Søndergaard, tlf: 41 88 28 18, mail: [email protected]”
    Bedste hilsner
    Charlotte Søndergaard
    Koordinator i lokal og global handlekraft