• Brobyskolerne

Brobyskolerne har landets dygtigste lærer(e)

5. - 6. E

Jannie Fjeldsted Rasch Jensen den 05-05-2015
    SMID TØJET DANMARK KAMPAGNE FRA RØDE KORS
    Sidste dag for at aflevere dit tøj er d. 6/5-2015

Søren Hillers den 30-04-2015
    Kære Forældre
    Se vedhæftede nyhedsbrev

Søren Hillers
  • Søren Hillers den 30-04-2015
    5.BCE & 6.BCE have torsdag besøg af DR Ultra. Det blev til et fint indslag. Se link.

Søren Hillers den 28-04-2015
    PRESSEMEDDELELSE – 28. april 2015

Danmarks bedste lærer er fra Brobyskolerne i Faaborg-Midtfyn Kommune

Faaborg-Midtfyn Kommune og ikke mindst det samlede skoleområde i kommunen vil gerne ønske Vini Bahl Hansen et stort tillykke med titlen som Danmarks bedste lærer.
    I dag modtager Vini Bahl Hansen, som underviser på Brobyskolerne, Politikens Undervisningspris 2015.
    Hun bliver dermed kåret som landets bedste grundskolelærer ved et stort arrangement i Politikens Hus i København. Med æren følger en check på 75.000 kroner.

Over 1000 andre lærere har været indstillede til prisen. Politikens ekspert-panel valgte blandt andet at nominere Vini Bahl Hansen på grund af hendes store engagement i at arbejde på tværs af klassetrin i matematik, fysik og kemi, hvor ældre elever underviser de yngre, og ikke mindst er hun nomineret på grund af sin store forståelse for eleverne.

Christian Thygesen, Borgmester, Faaborg-Midtfyn Kommune:
    "Denne flotte pris er endnu et vidnesbyrd om, at der sker en masse godt i vores folkeskoler. At blive mødt i øjenhøjde med høj faglighed og stort engagement er den bedste måde, vi kan give vores børn og unge mod på og lyst til at gå videre med en uddannelse. Det mestrer Vini, og det er en fornøjelse at se hende sammen med hendes elever.
    Det er vidunderligt, at en af vores medarbejdere får så stor en anerkendelse, og jeg vil gerne sende et utroligt stort tillykke til Brobyskolerne og til hele vores undervisningsområde - men først og fremmest selvfølgelig til Vini. Det er fantastisk godt gået."

Tonni Leicht Jørgensen, Undervisningschef, Faaborg-Midtfyn Kommune:
    ”Jeg vil gerne ønske Vini Bahl Hansen et stort tillykke med udnævnelsen til Danmarks bedste lærer.
    Dygtige lærere har blandt andet en god relation til deres elever, er dygtige ledere i klasserummet, underviser på en god, alsidig og konkret måde. ja, det er dem, som skaber de bedste resultater med eleverne.
    Sådanne lærere har vi heldigvis flere hundrede af her i FMK. Det er derfor langt, langt hovedparten af vore 4500 elever, som går glade i skole hver dag og kommer hjem med en oplevelse af, at have lært noget nyt.
    Vini Bahl Hansen er en meget værdig repræsentant for alle disse lærere og prisen er en kæmpe anderkendelse af Vini Bahl Hansens arbejde og engagement.
    Jeg vil gerne sige tak for den store indsats, som hun, og mange andre supergode kolleger, yder hver eneste dag på skolerne i Faaborg-Midtfyn Kommune.”

Brobyskolernes lærere og elever fejrer den flotte titel og ønsker Vini Bahl Hansen tillykke ved et festligt arrangement onsdag den 29. april kl. 9.00-10.00, hvor der vil være taler fra:
    Søren Hillers, skoleleder, Brobyskolerne.
    Jakob Holm, formand for Børne- og Ungeudvalget, Faaborg-Midtfyn Kommune.
    Tonni Leicht Jørgensen, undervisningschef, Faaborg-Midtfyn Kommune.

Adresse: Brobyskolerne, Afdeling Pontoppidan, Skovvej 2, 5672 Broby

Pressen er velkommen til at filme og tage billeder ved arrangementet.

Kontaktinfo:
    Tonni Leicht Jørgensen, undervisningschef, Faaborg-Midtfyn Kommune.
    Tlf.: Mobil 72 53 32 81, email: tlj@faaborgmidtfyn.dk

Katja Lund Sørensen, kommunikationsmedarbejder, Fagsekretariatet Undervisning, Faaborg-Midtfyn Kommune.
    Tlf.: 72 53 32 84, email: kasoe@fmk.dk

Søren Hillers, skoleleder, Brobyskolerne.
    Tlf: 72 53 38 72, email: soeuh@fmk.dk

Anne-Marie Bøgelund Kristiansen den 27-04-2015
    Mobilsite til ForældreIntra skifter udseende, download ny app fra 4. maj.
    I disse dage får mobilsitet til ForældreIntra en opgradering, som forberedelse til lancering af en ny app til ForældreIntra. Appen er gratis og bliver tilgængelig fra mandag den 4. maj.

Den indeholder flere efterspurgte funktioner, bl.a. fortæller en straks-notifikation hver gang, der er nyt. Appen er let at gå til og kan fx gemme brugernavn og password. Desuden giver appen en fælles, samlet indgang for forældre med børn i forskellige skoler. Den nye officielle app til ForældreIntra kommer til iOS og Android og kan downloades fra den 4. maj fra Apples Appstore og Google Play.
    Søren Hillers den 21-04-2015
    Kære Alle

Læs her om studiecafé i udskolingen på Brobyskolerne fra inspirationsmøde med undervisningsministeren i går i Odense.
    Jannie Fjeldsted Rasch Jensen den 13-04-2015
    RØDE KORS TØJ INDSAMLING 2015

Se bilag
    Jannie Fjeldsted Rasch Jensen den 23-03-2015