0.C - Skolens bedste C klasse

• Jytte Hansen den 28-03-2017

FynBus udskriver igen i år en tegnekonkurrence, hvor vindertegningerne vil komme på forsiden af vores kommende lokalkøreplaner fra august 2017.

Hos FynBus glædes de ansatte hver dag over de tidligere vindere, som hænger i glas og ramme i FynBus´ administration.

De 9 fynske kommuners skoler (undtaget er Ærø) inviteres til at deltage, og én elev fra hver kommune får sin tegning på forsiden af samtlige af den pågældende kommunes lokale køreplaner. I Odense vil tegningen ikke komme på forsiden af køreplanerne i Odense, men være inde i køreplanen.

FynBus

• Søren Hillers den 26-03-2017
    Kære Alle
    Hermed invitation til Dramalinjens Muppet Show d.30-3. Nu vedhæftet i word udgave.

Mvh. Søren Hillers

Søren Hillers den 30-01-2017
    SUMMER CAMP 2017

Går du i 5.-9.klasse, så er det nu du har mulighed for en spændende uge, fuld af udfordringer i sommerferien. Se vedhæftede.
    Søren Hillers