Opslagstavlen

Kære Forældre

Der har været afholdt valgmøde til skolebestyrelsen.

Følgende opstillingsliste blev valgt:

Ove Konradsen, Søren Birch, Sarah Smed, Anja Thorup Vinther, Signe Nyborg Madsen

Suppleanter:
    1. Anne Jørgensen

2. Claus Østerbye Rasmussen

Udarbejdes der andre opstillingslister, så skal de indsendes til undertegnede senest d.7.maj kl.20.00

Søren Hillers den 23-04-2018
    Kære Forældre

I dag har vi på Brobyskolerne deltaget i Danmarks Naturfredningsforenings affaldsindsamling.
    Der blev i alt samlet 131,3 kg affald.
    AV 39,1 kg
    PT 92,2 kg
    Stor tak til elever og lærere

Hilsen Birgit

Søren Hillers den 20-04-2018
    Kære Forældre
    Der indkaldes hermed til valg til skolebestyrelsen. Valget afholdes d.23.4.18 kl.17.30-18.30. Valgmødet afholdes på afd. Pontoppidan.

Der er 5 skolebestyrelsesmedlemmer på valg. Af de 5 ønsker Sarah Smed og Signe Nyborg Madsen at genopstille. Der er således minimum 3 pladser, der skal besættes af forældre, der ikke i øjeblikket sidder i skolebestyrelsen.

Vel Mødt.

Søren Hillers den 04-04-2018
    Kære Forældre

Strejke og lock out er udsat. Her er lidt generel information i tilfælde af, at der senere på måneden kommer strejke eller lock out.

Søren Hillers den 03-04-2018
    Kære Forældre

Så er der forældrebrev. Se vedhæftede.

Søren Hillers den 23-03-2018
  • Kære Forældre

Den internationale dimension - Er dit barn tosset med sprog? Så er det nu, I skal melde jer til sprog camp i sommerferien.
    Se vedhæftede. Tlf.nr er desværre forkert i det vedhæftede. Det korrekte nummer er:

Mvh. Søren

Søren Hillers den 15-03-2018
    Kære Forældre

Hermed skolebestyrelsens årsberetning. Den blev fremlagt på et meget berigende dialogmøde tirsdag aften. Tak til alle jer, der mødte op.

#Brobyskolerneerlæring
    Søren Hillers den 14-03-2018