Opslagstavlen

Kom til workshop om Fremtidens Skole
    Faaborg-Midtfyn inviterer interesserede til workshop om Fremtidens Skole mandag den 21. januar 2019 kl. 17 – 19 i den store mødesal på Ringe Bibliotek, Algade 40 i Ringe.

Hvordan skal fremtidens folkeskole i Faaborg-Midtfyn se ud? Det spørgsmål arbejder det såkaldte §17, stk. 4-udvalg om Fremtidens Skole sig med. Nu inviterer udvalget borgere og andre interesserede til workshop.

1. Velkomst og præsentation af udvalgets opgave ved formand Ole Pedersen
    2. Udvalgets arbejde med udvælgelsen af temaerne ved formanden Ole Pedersen
    3. Præsentation af idéerne fra afholdte workshops
    4. Idéer fra workshop-deltagerne til udvalget
    Udvalget har udpeget 4 temaer, de arbejder med, og som de gerne vil have borgernes input til:
    1. Udviklingen af børn og unges tilknytning til civilsamfundet samt engagement i det frivillige arbejde og fællesskab
    2. Folkeskolernes udvikling af demokratisk dannelse
    3. Folkeskolernes anvendelse af understøttende undervisning
    4. Samarbejde med erhvervslivet (Erhvervsrygsækken)
    Læs mere om udvalgets arbejde:

§17, stk. 4-udvalg om Fremtidens Skole

Søren Hillers den 16-01-2019
    Kære forældre,

Fællesværket i X-huset har brug for jeres hjælp til at holde åben.
    Fællesværket i X-huset er en klub for alle børn og unge i Vester Hæsinge og omegn, som går i 4., 5. og 6. klasse. Fællesværket er gratis at deltage i og har holdt åbent hver torsdag fra 15-19. I Fællesværket ser vi film, spiller spil, laver kreative ting eller bare hænger ud. Vi har adgang til udendørsarealerne og sportshallen, hvor vi tit spiller rundbold og tosser rundt. Vi håber desuden på at kunne starte madklub op igen snarest. Men det hele kræver flere hænder. Lige nu er der for få hænder til at Fællesværket kan holde åbent, og det går desværre ud over børnene, som ikke kan komme i klub. Vi søger derfor jeres hjælp!

Har du som forældre i ny og næ et par timer en torsdag eftermiddag, som du kunne tænke dig at tilbringe sammen med en flok sjove børn? Eller kender du nogen som har? Er der måske en teenager derhjemme? De eneste krav er, at du har lyst og er over 15 år. Du vil komme til at gøre en kæmpe forskel for børnene og for lokalområdet, som forhåbentlig får en vedvarende klub, og så alle børn og unge kan være en del af et fællesskab efter skole – uanset klassetrin.

Vil du hjælpe, så tag kontakt til Charlotte Søndergaard, tlf: 41 88 28 18, mail: [email protected]”
    Bedste hilsner
    Charlotte Søndergaard
    Koordinator i lokal og global handlekraft

Ungdommens Røde Kors
    Kochsgade 31D, 2. sal // 5000 Odense C
    + 45 41 88 28 18 // [email protected] // www.urk.dk

Søren Hillers den 08-01-2019
    Kære forældre,

Fællesværket i X-huset har brug for jeres hjælp til at holde åben.

Bedste hilsner
    Charlotte Søndergaard
    Koordinator i lokal og global handlekraft

Ungdommens Røde Kors
    Kochsgade 31D, 2. sal // 5000 Odense C
    + 45 41 88 28 18 // [email protected] // www.urk.dk

Søren Hillers den 08-01-2019
    Kære Forældre

Hver eneste morgen ser jeg børn, der cykler i skole. Det er skønt. Jeg ser desværre også hver eneste morgen børn, der cykler i skole uden lys på cyklen. Få nu lys på jeres børns cykler.

Søren Hillers
    Søren Hillers den 18-12-2018